Even geduld

Rejeanne icon Rejeanne logo Home Verkennen Over Disclaimer Mijn Account Winkelmandje Checkout DAMES HEREN JONGENS MEISJES UNI

ALGEMENE VOORWAARDEN

Ondernemingsgegevens

Rejeanne NV

Stationsstraat 153

9890 Gavere-Asper

info@rejeanne.be

+32 (0) 09 384 16 96

BE 0412.788.052

 

Artikel 1: algemene bepalingen

De e-commerce website van Rejeanne, een NV met maatschappelijke zetel te Stationsstraat 153, 9890 Gavere, BTW BE 0412.788.052 biedt haar klanten de mogelijkheid om de producten uit haar webwinkel online aan te kopen. Onderhavige Algemene Voorwaarden ("Voorwaarden") zijn van toepassing op elke bestelling die geplaatst wordt door een bezoeker van deze e-commerce website (“Klant”). Bij het plaatsen van een bestelling via de webwinkel van Rejeanne moet de Klant deze Voorwaarden uitdrukkelijk aanvaarden, waarmee hij instemt met de toepasselijkheid van deze Voorwaarden, met uitsluiting van alle andere voorwaarden. Bijkomende voorwaarden van de Klant worden uitgesloten, behoudens wanneer deze voorafgaandelijk, schriftelijk en uitdrukkelijk door Rejeanne aanvaard zijn.

Bij het plaatsen van de bestelling via de webwinkel stemt de Klant in met onderstaande verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden.

 

Artikel 2: aanbod

De catalogus in de webwinkel van Rejeanne wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. In principe is een artikel dat niet meer leverbaar is, ook niet zichtbaar of ter beschikking in de webwinkel.

Rejeanne beschikt over één voorraad voor de web - en fysieke winkel. Klanten in de fysieke winkel hebben voorrang op deze voorraad. Behoudens fouten is het in zeldzame gevallen mogelijk dat er niet-leverbare artikels toch worden aangeboden in de webwinkel. In dit geval wordt de Klant altijd persoonlijk en zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. De betaling wordt binnen de 14 dagen en zonder kosten terugbetaald. We vragen hiervoor uw begrip.

Rejeanne heeft het recht een bestelling te annuleren indien de weergegeven prijs niet correct is of er een actie niet volgens onze voorwaarden wordt nageleefd.

 

Artikel 3: betalingen - prijs

Alle online betalingen worden verwerkt via MultiSafepay. De bestelling kan betaald worden met Bancontact, Maestro, Visa, Mastercard en Ideal. Na betaling is je bestelling definitief en wordt er een e-mail verzonden met bevestiging van bestelling en betaling.

Alle prijzen in onze webwinkel staan vermeld in euro en zijn inclusief BTW. Bestellingen vanaf 100,00 EUR worden gratis naar de Klant verzonden, er worden geen extra kosten aangerekend. Bij bestellingen onder 100,00 EUR wordt er een verzendkost van 7,50 EUR aangerekend. Er worden geen bestellingen geleverd buiten België.

 

Artikel 4: levering van goederen

Leveringen worden uitgevoerd door Bpost. De Klant kan kiezen om de bestelling te laten leveren op het door hem opgegeven adres of in een postpunt. Rejeanne probeert de bestelling te leveren binnen de 5 werkdagen na ontvangst van betaling. Een strikte levertermijn kan echter niet worden gegarandeerd.

Elke zichtbare beschadiging of kwalitatieve tekortkoming van een artikel bij de levering, moet binnen de 7 dagen na ontvangst door de Klant worden gemeld aan de verkoper.

 

Artikel 5: retourneren – herroepingsrecht

De Klant beschikt over een termijn van 14 kalenderdagen om de goederen terug te sturen. De goederen kunnen op vertoon van het kasticket gratis worden teruggebracht in de fysieke winkel van Rejeanne. De retour kan ook per post worden teruggestuurd. De kosten voor retour zijn voor rekening van de Klant.

De retour dient te worden opgestuurd naar: Rejeanne, Stationsstraat 153, 9890 Gavere

Rejeanne zal het bedrag van de geretourneerde artikels zo spoedig mogelijk, doch ten laatste binnen 14 kalenderdagen na de terugzending betalen.

Het geldelijk terugstorten van goederen kan enkel op items die aangekocht werden via de webwinkel. Items die in de fysieke winkel zijn aangekocht, kunnen geruild worden voor een waardebon of goederen.

 

Artikel 6: garantie

De wettelijke garantie is van toepassing op alle geleverde goederen en geldt vanaf de datum van levering. Bij vaststelling van een zichtbaar gebrek moet de Klant Rejeanne binnen de 7 dagen na ontvangst inlichten. Elk onzichtbaar gebrek dient binnen een termijn van 2 maanden na vaststelling door de Klant worden gemeld, hierna vervalt elk recht op herstelling of vervanging.

De wettelijke of commerciële garantie is nooit van toepassing op defecten die ontstaan als gevolg van het niet naleven van de gebruiksinstructies, slecht onderhoud, ongelukken, valpartijen of elk ander abnormaal of incorrect gebruik.

 

Artikel 7: klantendienst

Voor vragen kan u ons altijd bereiken via e-mail (info@rejeanne.be )of telefonisch (09 384 16 96).

 

Artikel 8: wijziging voorwaarden

Rejeanne behoudt zich het recht de algemene voorwaarden te veranderen.

 

Artikel 9: geschillen

Het Belgisch recht is van toepassing. Alle geschillen die voortvloeien uit overeenkomsten tussen de onderneming en de consument vallen onder de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbanken van het arrondissement Kortrijk, gelegen te België. De consument kan zich ook wenden tot het ODR-platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage).


Stationsstraat 1539890 - Gavereinfo@rejeanne.beRejeanne09 384 16 96BE 0412.788.052www.rejeanne.be